Coderdojo #6 Arduino

Hallo Ninja´s,

Het is alweer februari. Buiten is het koud met sneeuw en ijs. Maar als je klaar bent met schaatsen en sneeuwballen gooien, is het mooi tijd om binnen aan de slag te gaan met je Coderdojo projekten. Nog bezig met je laatste aanpassingen van je spel in Scratch ? Ben je nog HTML aan het uitproberen ? Of ben je de spullen aan het verzamelen voor je volgende MakeyMakey ervaring ? Kom het ons laten zien tijdens onze volgende Coderdojo in het wijkcentrum van Wijchen-Noord op zaterdag 20 februari !!!

We hebben twee Arduino Superkits kunnen aanschaffen. Nog nooit gehoord van Arduino ? Google maar eens, je kunt er van alles mee maken. Van simpel knipperlamp tot robot. Het is een combinatie van programmeren en elektronica. Op het kleine bordje op de handdoek ( zie foto ) sluit je alles aan , vervolgens programmeer je deze met je laptop. We laten het je zien op de eerstvolgende Coderdojo !!

Dus heb je zin in Scratch , MakeyMakey of Arduino ? We zien je graag op zaterdag 20 februari.

Inschrijven kun je hier !