Coderdojo #7 Wijchen-Noord

Beste Ninja’s,

Het is alweer maart. De lente staat alweer op de stoep. Tijd voor nieuwe ontdekkingen. Tijd om je programmeer kennis op te krikken. We zijn alweer ruim een half jaar bezig !! We hebben al veel leuke dingen gedaan en zijn nog iedere maand flink aan de gang onze kennis en middelen verder uit te breiden. Ik mag al verklappen dat we van de kringloop winkel een leuk bedrag als liefdadigheid gaan ontvangen aankomende zaterdag in de Mozaïek. Dit gaan we goed besteden aan leuke spulletjes….. we houden jullie op de hoogte !

Bovenstaand is een Arduino Uno. Dit is een microcomputer waar je allerlei leuke projecten mee kunt doen. Van een simpel knipperlampje tot een volledige robot. Ook voor ons is het nieuw , maar samen gaan we er echt wel uitkomen !

Heb je zin om met ons mee te doen ?

Inschrijven doe je hier !!