CODERDOJO #5 MakeyMakey !!

Beste Ninja’s,

Om mee te beginnen : de allerbeste wensen voor 2017 !!

We gaan er een mooi code -jaar van maken. Scratch is en blijft de rode draad, maar net als vorig jaar met Lego Mindstorm en HTML , proberen we ook dit jaar de Coderdojo aantrekkelijker te maken met leuke extra’s.  De eerstvolgende coderdojo is : zaterdag 21 januari en zal in het teken staan van de MakeyMakey !! We hebben twee van deze interface boardjes ( om maar gelijk met moeilijke termen te gooien ) aangeschaft. Geen idee wat het is ? Kijk dan maar eens hier :

Enthousiast ? Nou , wij wel !! Nu vragen we jullie op voorhand : ga zelf alvast op zoek naar leuke ideeën en neem de materialen mee waar jij mee aan de gang wilt !!! De grootste beperking is je eigen fantasie !

We hebben plek voor 14 ninja’s. Opgeven kun je hier !

Tot zaterdag 21 januari !