Sjors Sportief / Creatief

Deze week is Sjors Sportief / Sjors Creatief weer online gegaan en konden basisschool kinderen weer inschrijven op allerlei sport- en creatieve activiteiten.

Coderdojo WIjchen mocht zich ook dit jaar weer verheugen in eeen (nog grotere) belangstelling voor onze activiteiten. We kregen bijna 100 mailtjes van belangstellenden.

Dat betekent wel, dat we helaas niet iedereen zullen kunnen helpen, maar de komende weken gaan we ons uiterste best doen om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met programmeren, vooral omdat programmeren hééél leuk is !!

Of je nu een eenvoudig spel in Scratch maakt, of je duikt in het diepe met “echte” programmeertalen zoals C++ om een slimme roboto te bouwen of Python om je zelfbedachte gegevensverwerking te programmeren, er is voor iedereen wel een passende uitdaging!

Als Coderdojo Team verheugen we ons al weer op een nieuw seizoen met bestaande en nieuwe opdrachten en veel programmer-plezier.

Asl je ook een keer me wilt doen, maar je hebt je nog niet aangemeld. Dat kan door je via deze website aan te melden voor één van de aankomende bijeenkomsten. Wie het eerst komt …..

Tot snel dus in de Coderdojo.